WEB DESIGN

Maak een goede indruk

Bij een goede website komt meer kijken dan een paar plaatjes en wat tekst.
Een goede vindbaarheid begint al met een goede naam.

Ontwerp

Een mooie website hebben
is een eerste stap.

Read more

SEO

De site moet ook goed gevonden worden.

Read more

Online Marketing

Promoten van producten of diensten op het internet.

Read more

Web ontwerp

Wij maken de website in WordPress. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen en onderhouden. Ooit begon WordPress als simpel blog-systeem, waarin de home-pagina van je website altijd je laatste (blog)berichten liet zien. Inmiddels kun je met WordPress gelukkig veel meer: het is nu een uitgebreid CMS met een heel ecosysteem aan plugins en themes eromheen. WordPress is nu zelfs zó goed dat het zelfs door grote (Fortune 500) bedrijven wordt gebruikt.

Search Engine Optimization

SEO staat voor Search Engine Optimization, of zoekmachineoptimalisatie, en is het actief optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar de (mobiele) website of app op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen.

Online Marketing

Online marketing is het promoten van producten of diensten op het internet. Het doel is om deze producten en diensten te verkopen door de gebruikers van het internet te beïnvloeden. Klinkt logisch toch? Dat is het echter niet. Online marketing gaat veel verder. Kies je voor online marketing, dan selecteer je bewust de juiste online kanalen die bijdragen aan de realisatie van jouw doelen. Die doelstellingen kunnen erg verschillend zijn. Zo kun je als bedrijf de naamsbekendheid willen vergroten, meer bezoekers generen, klantenloyaliteit versterken of de conversie willen verhogen.

Let's work together

Om samen de krachten te bundelen kunnen uw doelen sneller gehaald worden tegen minder kosten. Neem contact op en vraag wat voor u de voordelen kunnen zijn.