header adsnzo

Website

Website

Website

Volg @Ads_nzo op twitter.

In een wereld waar men het grootste gedeelte van de dag online is, is een verouderde website not done. Afhankelijk van de dienst of het product bezoekt 83% van de potentiële klanten de website alvorens over te gaan tot zaken. Nu websitebezoekers steeds meer letten op de online beleving, ontwerp, gebruikersgemak en bereikbaarheid wordt een goed doordachte website steeds belangrijker. Het draait niet meer alleen om het mooie plaatje, maar de werking is net zo belangrijk.

Doorgaans is het aan te raden om een website om de 3 à 4 jaar te updaten qua design en techniek. Daarnaast is het goed om de website tussendoor te verbeteren met nieuwe content, nieuwe producten, nieuwe services, enz. De website blijft hiermee actueel en voldoen aan de wensen van de bezoeker.

Het hebben van een goede website wordt tegenwoordig van elk bedrijf verwacht en is een groot onderdeel van het consumer decision process. Voordat potentiële klanten de beslissing maken zullen ze de website bezoeken. Zorg er dus voor dat de website er goed uitziet, goed functioneert en duidelijk de bedrijfsactiviteiten en waarden overbrengt.

Het belang van een goede website wordt door veel ondernemers vaak onderschat. Toch is een investering in uw website een investering in uw bedrijf. Een professionele uitstraling draagt bij aan de betrouwbaarheid van uw bedrijf, waardoor potentiële klanten eerder tot actie over zullen gaan. Een goede website moet voor u werken, die nieuwe klanten voor je binnen kan brengen.

Ads ‘nzo kan u hierbij helpen, niet alleen voor een goede overzichtelijke site maar ook met uw activiteiten op de de social media. Wilt u meer weten over beter gevonden worden op het web of over de social media en hoe het u kan helpen? Laat een bericht achter op onze contact pagina.