header adsnzo

Volg @Ads_nzo op twitter.

De kogel is door de kerk, u wordt ondernemer. En wat nu?
Als startende ondernemer heeft u een logo nodig voor uw bedrijf, en een huisstijl. U moet snel zichtbaar worden en een website laten bouwen. Ads ‘nzo wilt u daarbij graag helpen.

Ads ‘nzo heeft een alles-in-één-pakket ontwikkeld voor de startende ondernemer. U heeft dan direct alles in huis om gelijk aan de slag te kunnen gaan met uw onderneming. Beschikt u over een klein budget maar u wilt toch uw onderneming goed van start helpen? Dan kan heeft Ads ‘nzo voor uw onderneming een betaalbare starterspakket aanbieding. U krijgt een professionele logo, een huisstijl, en een modern, hedendaagse responsive website. Uw website gaat er duidelijk, helder en toegankelijk uitzien, die bovendien ook goed vindbaar is in de zoekmachines. En dit voor maar € 599,- excl btw.

In het totaalpakket zit het ontwerp van logo, huisstijl en een professionele website. Het alles-in-één-pakket is een betaalbare oplossing voor de beginnende ondernemer. We ontwerpen een professionele logo op basis van 3 unieke logo concepten, een huisstijl gebaseerd op uw logo, en een website die u vervolgens zelf kan beheren. In de huisstijl krijgt u een visitekaart, een briefpapier en een envelop ontwerp. De website wordt gemaakt in de meest gebruiksvriendelijke CMS systeem van deze tijd, WordPress.